سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سرزمین مِه وخورشید (خورشیدگام سبز)
 
قالب وبلاگ
لینک دوستان

مشارکت 78 درصدی مردم شهرستان رودبار در انتخابات     

22564

فرماندار رودبار از مشارکت 78 درصدی مردم شهرستان رودبار در انتخابات خبر داد و گفت: این آمار به نسبت مقایسه با میانگین استانی و کشوری بالاتر است.

به گزارش زیتون خبر، سیدمحمد احمدی در جلسه شئونات مذهبی این شهرستان که در سالن شهید سیدیونس رودبای فرمانداری رودبار برگزار شد، ضمن تشکر از حضور مردم در حماسه 7 اسفند و بیعت با مقام معظم رهبری اظهار کرد: برنده حماسه بزرگ انتخابات مردم ایران هستند.

وی ادامه داد: مردم با حضور خود با آرمانهای امام و شهدا، نظام مقدس جمهوری اسلامی تجدید بیعتی دوباره نمودند و معادلات شرق و غرب را برهم زدند.

فرماندار رودبار، از اعضای هیئت اجرایی، هیئت نظارت، شورای تامین، ائمه جمعه و جماعات، روسای ادارات که در برگزاری انتخابات 7 اسفند نقش آفرین بودند تشکر و قدردانی نمود.

وی از مشارکت 78 درصدی مردم شهرستان رودبار در انتخابات خبر داد و گفت: این آمار به نسبت مقایسه با میانگین استانی و کشوری بالاتر است.

احمدی، افزود: انتخابات رودبار به مرحله دوم کشیده شد که انتخابات مرحله دوم در اواخر فروردین ماه یا اوایل اردیبهشت ماه سال آتی برگزار می شود که امیدواریم بتوانیم با برگزاری انتخاباتی پرشور در سرنوشت شهرستان سهیم باشیم.

وی ایام فاطمیه را تسلیت گفت و ابراز داشت: فضائل اخلاقی حضرت زهرا(س) باید به عنوان یک سرمشق در زندگی همه افراد قرار گیرد.

نماینده عالی دولت در رودبار برگزاری منسجم جلسه شئونات مذهبی را مورد تاکید قرار داد و اضافه کرد: برخی از روسای ادارات به این جلسه اهمیت نمی دهند یا در جلسه حضور نمی یابند و یا تمایل به برگزاری چنین جلساتی ندارند.

وی، بررسی مسائل فرهنگی در این جلسات را مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: بسیاری از گلایه های جامعه را می توان با کارهای فرهنگی تلطیف کرد و اصلاح نمود.

احمدی، ابراز نمود: نباید حضور در چنین جلساتی به عنوان رفع تکلیف باشد و صرفا برای پرکردن جدول و عملکرد به آن نگریسته شود.

وی برنامه ریزی منسجم برای برپایی مراسم عزای فاطمی و فضا سازی شهرها را خواستار شد و تاکید کرد: فضاسازی شهرها به مناسبت ایام فاطمیه در سریعترین زمان ممکن باید توسط شهرداری های شهرستان انجام پذیرد.

فرماندار رودبار، برگزاری اجتماع بزرگ فاطمیون در شهرستان رودبار، برپایی مجالس عزای فاطمی در شهرها، روستاها و امامزاده ها را مورد تاکید قرار داد


[ سه شنبه 94/12/11 ] [ 12:51 صبح ] [ فرهنگ خورگام - رنجکش ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

به نام خدا ***هر مرده ای زنده میشود به عطر و بوی خورگام اینجا دیار مسیحا دم من است*** در این پایگاه مقصوداین است تا شمارا بابخش خورگام عمارلو از توابع شهرستان رودبار دراستان گیلان اشنا کنیم و در این میان سعی خواهیم کردتا تمامی جنبه های فرهنگی ،اقتصادی آداب و سنن و دیگر خصوصیات طبیعی و مردمی سرزمین خورشید و مه وازتمامی روستاها ییلاقات این بخش اطلاعاتی را در خدمت شما بازدیدکنندگان گرامی قرار دهیم وهمچنین از روی دیگر سکه سرزمین گیلان یعنی مشکلات پنهان در زیر زیبایی طبیعت که خورگام نیز از این موضوع مستثنی نبوده و کم نداردبادیدی دردمندانه خواهیم نوشت .همین جا از تمامی شمادوستان عزیز(جوانان،دانشجویان و علاقمندان به سرزمین مادری ) درخواست دارم تا ما را دراین راه یاری نمایندچرا که ایجاد پایگاهی مرجع وبروز همت همگان را میخواهد سرزمینی پر از مه و خورشید ، سبزه و جنگل، چشمه های فراوان آب معدنی . پر از مهربانی وصفای مردمانش ،که امیدواریم تا بتوانیم دید کلی خوبی را در شما به وجود بیاوریم و در آینده ای نزدیک میزبانی خوب برایتان باشیم جایی که به دلیل بکر بودن و عدم معرفی کافی از آن حرف های زیادی برای خود دارد و شاید به جرات بتوان گفت آب و هوای آن بی نظیر و بیمانند است
موضوعات وب
آرشیو مطالب
امکانات وب


بازدید امروز: 305
بازدید دیروز: 471
کل بازدیدها: 2223545